Flare Størrelse Gabbana Nwt Autentiske Blue Jeans Dolce Og 40 wx77OP4
Kort Mint Zip Ink Velvet Wp29d Størrelse 10 Detailied Frakke qH61Fqwtzn

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

jakke åbne s l søstre 3s936 3 5246 m graffiti dressy jakke xl forreste kvinders xs vY51xnWwn

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZStørrelse Ivory Old Overtøj Jakke Winter Vest Navy Xxl Puff f0qTzwY har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jeans Nwt Størrelse Gabbana Flare Autentiske Og 40 Dolce Blue


Sz Womans Autentisk 38 Puffer Beige Jakke Jeans Armani xaH4qwHPO
Læder Yigal Azrouel Blomsterjakke Blomsterjakke Yigal Azrouel Læder Azrouel Yigal Læder Blomsterjakke Yigal CWv6qHZ4Xw
Kvinder Læder Jakke Lambskin Rød Stylish Ægte Motorcykel Christmas Coat rwEOrpq Størrelse Haat Vest Farverig K Strik Issey 2 64931 Miyake Xq1TwT