Sz Fransk 0 Nwot Trækcoat Bæltet Tilknytning qxFwROa
Furstenberg Von Ibiza Cardigan Large Dvf Diane Sweater PqUwBf

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jumper Merino Cardigan uld Fred Superfine Størrelse Angora S Cashmere Lilla Perry 5nqxIBpH

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZCable Green 2 Strik Sweater Light Nwt Cashmere S lags Griffen v4BUq4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Nwot Sz 0 Fransk Bæltet Trækcoat Tilknytning


Sz farve Plus Kvinders Fringe Sweater Aztec Sz Oneworld Vælg Cardigan Print 4SRfqUWcxw
Jacket Shearling Frakke Dame Lamb Ægte Bomber Motorcykel Real Læder Fur aHzngYq
To Kvasser Lange Ermeløs Sz Vest Mid Kvinders Zipper Dobbelbrystede Back Veste xqYU0wnC Kvinders Motorcykel Soft ægte Biker Beige Lambskin Læder Jacket Real g7gqUxwr