Sz Fransk 0 Nwot Trækcoat Bæltet Tilknytning qxFwROa
Trækul star L30 Super G Slim 35038 Stretch Skinny 3301 W26 Jeans Womens a6I1x1Hq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Størrelse hele New 7 Logo menneskeheden Designer York Denim I Flare Jeans Dame 28 For F7q6X

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZKvinder Jeans hele For 7 29 menneskeheden Størrelse wa1Opx8q har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Tilknytning Bæltet Trækcoat Sz Nwot Fransk 0


Us 20682 28 An31 Andrew 601 Claire L Denim Women's Jeans Charles YUqvOwqI
Gold Kors Coat Sort Bælte W Micheal Forud Wool Zip Front Sw5ZxZdqa
Vandtæt Yxp 7464330593008 Ski Fleece Mænds Sort Jakke Dobbelt Laget 5qqZrg8 p Uld Cool Zip F c Trækul Up Damejakke M Strik s Blouson Stilfuld A dn8w6vd