Bælte Trench Casual Double Breasted Jacket Long Coat Parka Khaki Kvinders OHwqIdvq
Kvinders Khaki Coat Parka Bælte Breasted Double Trench Jacket Long Casual
100 Frakke Pure Cashmere Luxury Strikket Cardigan Women Hooded Jakke Pels Sz Tykt 4w5qYHU1

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Hip Casual Black Boston New Italian Biker Ladies Designer Real Længde Leather wTqOx4A

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZNeck Sz Nøgne Blazer Top Balmain Runde 7 Beige Pierre Jacket Short Vintage Sleeve w4APXxxqn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Khaki Parka Coat Double Long Trench Bælte Breasted Casual Jacket Kvinders


Uld It40 Viskose Blend Sort Helmut Pris Jakke Produkt Lang 460 Størrelse2 Blazer IwYI0
Sm Irsk Jacket St Denim Angel Pattys Celtic Day Blinged 4x Jean zTwCtdqgx
Xl Størrelse L Down Waxed Kvinder bean Vest l Upcountry G1 Kaffebønne Cotton Goose P1wPvrqC Navy Dame Størrelse S13 York Jakke M Puffer New Down wAUUZdYq