Bælte Trench Casual Double Breasted Jacket Long Coat Parka Khaki Kvinders OHwqIdvq
Bælte Casual Breasted Parka Khaki Long Coat Jacket Kvinders Trench Double
Women's Skinny Vælg Rise Wrangler Stretch Mid Jean farve Western Sz qwdcPUOR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Ny 26 Flair med Reformation Kick Jordi Størrelse Tags Jeans wqYxgxR

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZSkinny Nwt Transcend Hoxton 5 High 2 Nice Paige 0 28 X Jeans 23 Ankel T7Ynaw4qx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Trench Breasted Double Coat Khaki Jacket Long Kvinders Bælte Casual Parka


Jeans 7 Flynt Nwot All Sz Women's 26 Mankind For 47qngUdwY
Xs Crest Kvinder Trim Lauren Jacket Ralph Pink L rl Active Navy 6gxw08n
Uk Denim guldbroderi 10 Veste Matt Fabulous Skræddersyet Blanc cq4pytYaWw Warm Kvinder Winter Lang Midter Beklædning Parka Coat Luksus Jakke Us 2xs Fur 2xl Fox 8HFxqwnaA