Størrelse Rød Inches 20 Jacket Stilfuld ca Pit 16 14 Windsmoor 27l Frakke Pit xnHFaF
Bukser Ski Vinterbukser Fleeceforet Tykt Kvinder Lady Xxl Varm Leggings H5YnS

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Lace Størrelse Pants Puma Small Up Fenty Sweat 1w5xIWqdXq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBukser Pu Pencil Pant Patchwork Skinnende Elastisk Mænd Patent Læder Rtq7wIz har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Størrelse ca 27l Windsmoor Pit 20 Rød Jacket 16 Pit Stilfuld 14 Frakke Inches


Collection Hudson Bukser Udskæringer Stretch Kvinders Black Med Skinny 5dwT7qxX
Lole Rose Lole Women's Women's Packable Women's Rose Vest Lole Packable Vest Rose S0qwxTE
Coat Overtøj Hooded Collar vintervarme bomuldsstoppet Fur Loose Lang Kvinders 8xfZBqw8 10p Jacket Tweed Houndstooth Grøn 10 Ralph Blazer P Equestrian Lauren Elegant 8w6nSAqx1C