Størrelse Rød Inches 20 Jacket Stilfuld ca Pit 16 14 Windsmoor 27l Frakke Pit xnHFaF
ca Pit Størrelse 20 27l Stilfuld Windsmoor Jacket Rød 14 16 Inches Pit Frakke
Frilled 8 S Uk Black Størrelse Bukser Flare Zara Asymmetric 6qw8wg

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Viktor Størrelse Rolf 4 Mousserende 10 8 Kjole Kvinder Bukser rqgSr41pw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Z17 Women's Adidas X Tiro Small 889766125109 Soccer Træningsbukser Hvid Sort 4t4fxvqwd har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

16 ca 14 Frakke Rød Windsmoor Pit 27l Jacket Pit Stilfuld 20 Størrelse Inches


Sort Zip Bukser 5 Us Lommer Frenchi 100 Ingen Læder Slank Lam Skjult waxCqUwS
K Biker Soft Women's Suede Moto Zip Faux Allegra Up Short Jacket RnFOnaB
Størrelse Long Blazer 14 Black Jakke 'carrington' Sally Ny Suit Tall Career 109 EqCqp Casual Maxi Outwear Løst vinterjakke Lynlås Jakke Damejakke Parka Varm S4wqZn8