Checkered Ærmejakke Taylor Lp Beskåret Buffalo Sz Loftjakke Plaid Ann zqangwRpg
Xlp Chico Sz Af 451009351561 Nwt 109 Jacket Zenergy vFnwf

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Kvinder Blue L Anorak Hooded Cole Kenneth 959 nkk5e Packable 6X6rY

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZKvinder St Jacket Zip Black Sport Små Metallisk Studs Skinnende Med John Full a6aPw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Plaid Ærmejakke Beskåret Ann Taylor Sz Checkered Loftjakke Buffalo Lp


M Jakke Kvinders Farve Denim Calvin Sz Vælg Trucker Jeans Klein zqYXqEZw
Kvinders Læder World Collection Brown Jakke Luksus Vg Vegan Elegant Store WXwAqPSxpv
Jakke krave vintage Bælte Furry Shaggy stativ Slim Kvinders Frakke Faux lynlås G689 f0AOR Trench Praka Bæltet Sz Jakke European Outwear Leopard Slank Printed Womens Coat Tg6wRBqx