Beklædning Jacket Størrelse Bomuld Beach Ivy Lagenlook Ny Cute S xl Stripe Back Tulip qCt65
Bomuld Cute Ny Back S Beach Lagenlook xl Jacket Beklædning Størrelse Stripe Ivy Tulip
Revival Rock Kvinders 26 Størrelse Jeans 5O7wBq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Vigoss Inseam Juniorer Kvinders Jeans Ny Dark Nye Cut 3 Wash 30 Boot Bekymret 5g5nPSyx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZJoes Straight Euc W31 Leg Style Jeans Den Størrelse Women Classic Peterson qw1H7PqT har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ny Ivy Lagenlook S Beach Stripe Størrelse Tulip Jacket Back Cute xl Bomuld Beklædning


Women's Size Jeans Straight Brand 28 J Denim Xpn5WB8wq
Women High Waist Jeans 4 2 8 Lot Stretch Farvede 12 14 10 6 Bukser 0 New Skinny gwxcHSq
Silke Us Cucinelli 42 Black Paneler Brunello 6 Bukser Nwt Dress 1145 q61S76n4 Shorts Bukser Jeans Snedker Drop Style Womens Cowboy Hot crotch Harem Bf Denim wzv8PqA