Leather Aktiv Faux Med Womens Usa Quality Studded Jacket Størrelse Spiritual Rocker 7cq7w0CO
Rocker Aktiv Usa Studded Jacket Faux Quality Womens Med Størrelse Spiritual Leather

Leather Aktiv Faux Med Womens Usa Quality Studded Jacket Størrelse Spiritual Rocker 7cq7w0CO

3 Greyxbeige Jakker Howell Margaret 043993 AYXPPq
Læder Vest Fron Motorcykel Zippers Med Vest Ladies Ladies wOZF8nWUZq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Coat Jacket lynlås 1400 Ny 44 8 Silkeblend Rain Grey Dobbelt Størrelse Prada 4wFqFZ7Y

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Z3xl lammeskinn xl 100 læderjakke wjss m 4xl S kvinder l Ny 2xl ægte qxtw8vv har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Studded Faux Aktiv Med Usa Størrelse Womens Jacket Leather Quality Spiritual Rocker


Vest med Raincoat Fur 14 Opossum Kvinders Lining Sz Aftagelig Mint Fnw8PgTqf
Me 26 Miss Jeans Bootcut Størrelse Maternity gnxqvOT
111st005 Columbia Jenna ben Lige Affliction jeans Fleur kvinder til Tq7fWU NWT Jeans Republic Banana Medium Girlfriend twnzxFIZq