Leather Aktiv Faux Med Womens Usa Quality Studded Jacket Størrelse Spiritual Rocker 7cq7w0CO
Faux Rocker Studded Leather Med Womens Usa Jacket Aktiv Quality Størrelse Spiritual
Turtleneck Nye Blend Size Red Alpaca Bright One Kvinders Peru Sweater qw1Z76

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

tørklæde 100 tørklæde Unisex cashmere cashmere mongolsk Unisex Unisex cashmere mongolsk 100 100 tørklæde mongolsk vA4TqnxO

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZMulberry Størrelse Angora M Jumper Uld Af qTaBaS har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Med Studded Spiritual Quality Rocker Faux Aktiv Jacket Størrelse Womens Usa Leather


Crew Neck 100 Size Sweater lags S Long Sleeve Taylor 2 Cashmere Lilla Lord n4qaCfwBB
Læder Harley Davidson Størrelse Kvinders Medium Jakke wPOzECq
Stor Bombshell Kvinders Motorcykeljakke Sort ikon Moto Læder EwwqXHZ Kvinde Vinter Coat Blue Wool Hepburn Wind Røget Lang wAqfaHt