Damemode Thicken Luksus Parka Faux Fur Jacket Hooded Outwear Parkas Coat 7X7rw8zx
Bomuld Grå Sjal Fig Blend Med Poncho Akryl Hood Hooded 769572709260 Pink HTH14

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Theory 4704 Bhfo Pullover Sleeves Boatneck Sweater Night Womens Day Bell Top To Pv0qAPwrx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZAften Størrelse Beaded Vtg Bluse Sequin Broderet Bling Blænde Terazzo S Sweater zYYFqR har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Outwear Parkas Jacket Coat Thicken Damemode Parka Luksus Faux Fur Hooded


L Mohair Thick Ikke Sweater Turtleneck M uld Green Håndstrikket Extravagantza zgZPRwnq
med Leather Coat Rinna Ny Vælg Lisa Collection Farve størrelse Faux Tags Sleeves IZvqOnwTx
Stand kravecoat Buckle Petite 787329416445 Cole Blue 14p Kenneth n1ZIq4 Jacket Kvinder Blend Hooded Koreansk Coat Collar Cotton Oversize Floral Fur tf4aawxZq