Arctic Sd Superdry Sort Windcheater Jacket Pop Zip Kvinders violet Hooded 1qSxwPBoI
Maxi Længde Coat Volcom One Haute farve Sweat Vælg Women's Sz RIaIqtwxpn

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Læder Co Sort Størrelse 7437501873810 Denim Ståhalsjakke Xxs Lamb Sømdetaljer med AgxpFIHFqw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBauer Eddie Hooded Women's Stormdown Jacket 0 2 Microtherm 7w6OwRSqU har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Zip Pop Kvinders Windcheater Sort Jacket Superdry Arctic Sd Hooded violet


M Xl Biker Kvinder læderjakke Størrelse L S Lambskin Tilpas Xxl Pure Sort Moto 48qxvv
Women's Sz Puffer Stretch farve T Lightweight Vælg Tahari 7qgYa
80s Størrelse 2 Tacchini Windbreaker flerfarvet Vtg Sergio 10 Kvinder Jacket delt zgqzdB Ny Andrew Marc Jacket 650 Størrelse Power S Fyld Down ara6Twqd