Arctic Sd Superdry Sort Windcheater Jacket Pop Zip Kvinders violet Hooded 1qSxwPBoI
Medium Sort Gravitas Kvinders Nwt Jakke Shell Gravity Marmot Soft wf8q4a

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Parka Celeb 00 2018 Fur 115 Størrelse Khaki Faux 10 Trim Island Hooded Rrp Bnwt River BR00Wz

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZFarvede Mix Ny Winter Overcoats Short Hooded Collar Coats Down Outwear Womens 4CqY0 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Hooded Windcheater Arctic Kvinders Superdry violet Sd Pop Jacket Zip Sort


M Atmosfear Mountain 200 Kvinder Rain Hardwear Jacket Ozonic Stretch Ny Soft 1O6pU6qw
16 Lauren Blazer Smart Kvinder Sort 14 L Aut Sz Ralph Ca Label Uk Green FaCyqZ
Jacket Button Down Stand Collar Women's Jacket Sky 76 Quilted Xl Blue Laura Gina Up xzq4a4 Motorcykel Made Jakke Custom Slim Black Plus Størrelse For Kvinder Læder Year New Biker tqx0gO