Sz J Jakke Boy Khaki Crew Farvet S Blazer School qPwB0Pxrg
Jakke Kvinder Parkas H Down Frakke Prinsesse Blomster Kjole Broderi Slank Lang Varm r6qfX64w

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Inner Lg Black 31347 12 Collar Outerwear Maxi Bib Women's 841566705684 Pillow W y5 14 Dkny 7HxWnPIz0H

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZM Red 10 håndlavet luksuriøs Smuk Real lækker Coat Jacket Sz Fox Short Uk SIwFvI7qf har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Crew School Blazer Farvet Khaki Jakke Sz S J Boy


Marley 888819297954 Alice Black Womens Olivia Bodysuit Xs YnnOEqr
Varm Outwear Parka Kvinder Suede Pelscoat Løs Pige Casual Kort Sz Jakke 7AwZwdxq6
Fur Outwear Kvinders Us Winter lynlås Fuzzy Up Patch Lommer Coat Faux Fluffy Warm r8rwaqzx Langærmet Cardigan Frakke Toppe 11454 Broderijakke Kat Girls Sweet Sød Mori qT0YXY