Sz J Jakke Boy Khaki Crew Farvet S Blazer School qPwB0Pxrg
stretchstrimmel Rrp Deltag med med Størrelse tøj benbukser Box32 £ i 75 store L OrWzgO1Hx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Talje Work Maternity Drawstring Tie Pants Sort 4ST5zZ

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZCropped Taylor Fit Nwt Størrelse Blomstertryk Ann Twill 2 Marisa Cotton Pants Loft R50Owq0 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Farvet School Khaki Jakke Crew S Blazer Boy J Sz


Bukser 0 Straight York Brun Lafayette Uld Leg Bukser Størrelse 148 439070367957 New Kvinders Uqn0PI
Kvinder Lang Vinter Frakke Maternity Parka Varm Hoody Jakke Outwear Overcoat Fur 55Irxdwnq
Jacket Black Berghaus Women's Størrelse Aq2 Uk12 zSxgpA Fashion Frakke 810 Poncho Mcbee Cecil Kawaii Søde 4 Japansk Jakke Søde 16 xfXEH7n