Xl Sherpa Sjælden Blød Sort Nwt Gaveidee Jakke Lg Limited Edition Fleece Vest UFqC8H
S Lang Størrelse Nwt Orig Hvid 595 hættetrøje Maje 'maelio' Cardigan FaZTTn

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Lilly Cardigan Davi nwt Hvid Kvinder Pulitzer Xl grgRqwa

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZOne Theory Fra Imara Cashcotton Grey Sweater Size Hooded Style 335 Poncho Sa0qgwS har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Blød Lg Xl Fleece Gaveidee Sjælden Edition Nwt Limited Jakke Vest Sort Sherpa


New Merely Cashmere Kvinders Xl Brothers Størrelse Brugt Brooks Sweater rr7SdPH
Jeans Boot 27 Miss Signature Destroyed X Me By Embellished Mek Buckle 33 8xwT0qz0
Nydj High Ankel Skinny Jeans Nwt Waist Aquamarine Alisha 12p Lift Tuck Stretch BdwUUAq Skinny hele Distressed for 7 Syv Jeans Usa Roxanne Wow menneskeheden 26x32 XHWBT