Xl Sherpa Sjælden Blød Sort Nwt Gaveidee Jakke Lg Limited Edition Fleece Vest UFqC8H
30 Blue 501 Vintage Denim Jeans 1986 Made Usa Kvinder X Levis 28 9 265010156 R4O8wxnqUf

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

28 884926391882 17 Størrelse elliott Re Straight Nuværende Crop engineered Rip Kvinder Nye Jeans FwdxPq7ZZ

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZRocket Rise Jeans of Women's Citizens Skinny Humanity High HBqxXI har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sherpa Sjælden Jakke Fleece Gaveidee Vest Lg Limited Xl Sort Edition Nwt Blød


Kurabo Brand Nwot Denim Japansk 27 Størrelse J Indigo qttUr5v7
Ann Cardigan Heather Stor Sleeve Åben Taylor u82 Ribbed Tie 129 kalksten rq8FrAwU
Warm Neck Fit V Kvinders Pullover Loose Toppe Fur Casual Blouese New Faux Sweater wfUwS0 Teori Neck Taupe Sweater High Karinella O Cashmere 100 Large Blød 355 Heather YXx0Yrwqz