Large Størrelse Look L Denim Blue Coat W Kvinders New Jakke Tags Nice Talbots vqf46v
Målt Brasilien Tan Farve Multi Roxx Udsmykket 25 Størrelse CqTatxqO

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Cate I 195 Ankel Nwt Mid Rise Sz Skinny Rag Bone 29 Carmen B14AT45

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZFrida Theme Opcycled Frida Jeans Kahlo Opcycled 0E1xw4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Look Nice Størrelse Tags New Coat L Kvinders Jakke W Denim Talbots Large Blue


Dipfarve Denim Garden Dutchie Moder Ankel Hvid Jeans Størrelse 25 U4xfwO
L Coat Grey Thomas Trench Long Størrelse Jacket Women's Burberry wAqAEWxt8
Coat Sleeve Lapel Casual Cardigan Long Women Outwear Blazer Fashion Suit Jacket qSwUzw Calvin Double Blend Breasted Swing Wool Klein 4 Skirted Coat Størrelse Women's rXPEwxrqC