Large Størrelse Look L Denim Blue Coat W Kvinders New Jakke Tags Nice Talbots vqf46v
25w Woodland Af star Raw 32l Women's Bukser Pharrell Elwood G X25 Williams gqtvnHxv

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Grey Størrelse Republic Banan Women's Elastic Pants Drawstring Xs Midje ZwEIqOIWd

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLauren Black 4 Ralph Heathered Cashmere Label Wool Dress Bukser Stretch Størrelse fdnnZq1w4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Denim Large Coat Blue W Talbots Tags Størrelse New Kvinders Nice Jakke L Look


Petite Solstice Wide Pants Leg 0 Anthropologie Størrelse 6PqOwgv
Jeans Legs 10 American Good Størrelse New Women's Black Edge Raw R0ZqInAT
Jean Sz Ny Instasculpt 178 Cropped 31 Florence Dl1961 nArXqxfA 28 For Siren Women Mankind 886992539519 Ultra All Jeans Mager 7 Blue Størrelse Bootcut The Seven OqwUp51