Jacket Lapel Kort Biker Fit Frakke Pu Plus Womens Size Motorcykel Læder Slim vqHpP0xXwc
Hooded Coat Loose Fashion Blend D586 Womens Parka Long breasted Dobbelt Cape ull twqnR6C

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Frakke Robe Parka Kvinder Etnisk Lang N Outwear Bomuld Knap Beklædt Fritid 77 Kjole CSggnB

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZIi Kvinder Half Craghoppers Jacket Zip Miska Rw6vqwxf7 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Slim Jacket Fit Pu Size Frakke Biker Lapel Womens Plus Læder Kort Motorcykel


Boulder NWT Gear lite D Maroon Jacket Small Puffer Kvinders rrq8xSfwF
Women's Snowboard Jacket Nwt Snow Sort Cherry Large Ride Karamel vqB5C5
Elegant 2019 Shearling Womens Winter Frakke Cotton Chic Thicken Outwear Jacket dHnvqYHxrw Læder Biker Nappa Real Style Italian Topmodel Design Jakke Ladies Tan wgF5cRfq