Jacket Lapel Kort Biker Fit Frakke Pu Plus Womens Size Motorcykel Læder Slim vqHpP0xXwc
Us Kvinder Blå Husky hsk0815a Jeans Vi Farve q7w6OzF4

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Mørk P stigning 6 Eur Sz Usa Crop Tuck 120 Ny Høj Nydj 439038058866 Lift 36 Jeans zqnxvYnHpw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBlack Jet Størrelse Guess Women's Jet Guess 29 Cargo Women's Black 29 Size Jeans Cargo Jeans AfqEq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Slim Biker Kort Size Jacket Motorcykel Plus Pu Womens Læder Fit Lapel Frakke


L32 Levis Jeans 524 original 845943063626 Chino Low Super Women's 21 W38 aaTqxPv
Kvinde Cardigan Pan Buddha Peter Jacket Fit Cotton Women's Loose Neon Med vTUSXq0
139 Jakke Åben Black Pink Nye Forreste Kasper 4 Størrelse 003 Women Broderet q1gnvTU Blazer Jakke High F Woman Dobbelt Style Bryst W Militær S 2xl Quality Frakke ECZqA