Parka Winter Jakke Blend Uld Long Kvinder Frakke Trench Belt Outwear Warm Tykk qEvd1wS
Jacket Elie Størrelse Blazer Fuldt Færdige Grey 6 Foret Lommer Tahari Nordstrom qfIwfRS

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Dame Full Ramira Jacket Drawcord Fleece Zip Regatta zqfWOf

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZPolo Jakke Lauren M Lysegrøn Kvinders Jeans Vinter Vintercoat Down Ralph YxpCY4wqr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Winter Tykk Frakke Trench Parka Uld Warm Kvinder Jakke Belt Outwear Long Blend


887068044395 Romeo Og Kvinders Medium Couture Størrelse Juliet Sort I Jakke Bomber Quiltet qPrBqpF
Ivory 153923000043 New Women Xl Size Pattern Diamond Banana Republic Sweater Langærmet nq7v0
Noten S Van Sweaters 116323 Dries Blue 0xU5qwB Skirt Blues Multicolored Tommy White kjole Xs Bright Zip Jeans Girl's qWavvnBHt