Parka Winter Jakke Blend Uld Long Kvinder Frakke Trench Belt Outwear Warm Tykk qEvd1wS
Jakke Jigsaw Blend Linen Double Ved Jacket Breasted Designer xUUIgq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Long Cashmere Størrelse Wool Mid Plus Jacket Parka Lapel Slim Collar Kvinders Overcoat pqH0I0

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBedøvelse 4 Sleeves 3 Fitted Vert 12 Jacques Bnwot Size Jacket qAR11w har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Frakke Tykk Long Outwear Trench Jakke Uld Kvinder Parka Belt Winter Blend Warm


Isolerende River Liner Sort Motorcykel Ladies Jakke; Læder Størrelse Road M r8rpa
And Print Chico's Green Jacket Størrelse Windbreaker Xl Brown Camo qv5IC
Fit Kvinder Fur V Thicken Coats Outwear Jakke Loose Warm Lapel Neck Faux Lang rR4Rg Slank Kvinder Hætte Toppe Frakke Varmtøj Vinter Udendørs Velvet Bukserør Tørring Rwzq4RA