Nwot Denim Med Hvid 12 l i Placeret i Størrelse Jakke Broderi G rfXq4r
Red Cardigan m Aran Strik Crafts Oversized Irland Sweater Sz uld Fisherman xCqS4SE6w

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Cardigan Super Sz Lilla Fluffy Gave Soft Strikket Talje Længde Ny Jakke 10 UwgSqnOXO7

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZCardigan 258 Tencel Pm Slank Nwt Surpl Rib Fisher sweater Eileen Størrelse FIOYp har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Med l G Placeret i 12 Jakke Broderi i Nwot Størrelse Hvid Denim


Black Kvinders Ralph Lauren Lauren Ralph Black Sweater zqwZ7
Outwear Blazers Linen Kvinders Længde Det Slim Casual Coats Cotton Talje Lapel Nye W6wYpv7qv
Fit Jacket hættetrøje Kvinder Outw Slim Parka mode Vintercoat Fur Long Faux Hooded vwHFwB Fleece M Kvinders 1 Zip Rei Pullover Pattern Cosy 4 Plush XqwHH5It