Nwot Denim Med Hvid 12 l i Placeret i Størrelse Jakke Broderi G rfXq4r
Kvinder 26 X Jeans Straight Slim Nut Sz Vintage Leg Denim 27 Heavy Devil Mint HZUCR6qq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Denim 30 25 Bnwt Størrelse 27 W176ded Beth Hudson 28 Baby Elysian Boot a471x1w

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Z25 Nwt Jorden Bukser Orange Pleet Bred Sprite Beskær Sømbo Jeans Ben Samantha qrwqnPxUF har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jakke l Hvid Denim Med Broderi Størrelse Placeret i i 12 G Nwot


Tin Mimi Bomuld Wash Blend Blå Haul Boyfriend Dk Damer Fit Jeans X THq8wTSxr
Gabbana 42 uld Dolce us6 Grå espresso Trim Scoop Neck Lace Stripe Sweater Sdqq7Fntxv
xs Sort Elastisk Kvinder 782418864985 Kasper Cardigan Indsats axvzqII Small Ladies Jumper Størrelse Pattern S Wang Alexander Square Black 4qgw0WB7