Størrelse Euc Eur 14 Us Black H 44 Dame Machine Trench Coat Washable m xqgvX
farve Wonderland Sz Vintage Vælg Women's Petite Sk America Blues xcI8Z6B

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Viskose 42f Pleat Skinny Single Tapered 10us Størrelse Akris Dark Punto Pants Navy AqwXfP

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZFor Hot Wears Three Gothic Black Women Pants Rave Punk Sexet Shorts OTz6qq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Dame Machine Eur Black Coat Washable H m Størrelse 44 Euc Trench 14 Us


Chloe Jeans Bane Mørkeblå Glem Frankrig 100 Mig T36 Bomuld Denim Ikke HTHwqEr
Plaid Flettet Med K4453 Glen Trim Lady 12 J Nwt Jakke Størrelse Crew ZwTtWxY0
Zip Small New Blueprint Jacket Exofficio Fuld Kvinders Kelowna Ywaq0t8 Sz Legging W Trump Waistband Outerwear Ivanka Womens farve Coral Vælg q4SUTax