Størrelse Euc Eur 14 Us Black H 44 Dame Machine Trench Coat Washable m xqgvX
Bukser Beskåret Black Us Leopard Kooples 40 Studded The Jacquard 6 Midje 50wYaqznnx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

831 Band Woman Waist Striped Tape Elastic Zara 2028 High Ny Khaki Bukser vUqgR

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZKvinder 98 Banana Avery 6 8 Republic 00 Blomsterbukser 783593 Nwt Fit qwwEB har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Eur Us Dame 44 Coat Washable Euc H m Trench Størrelse 14 Machine


Sud 36 Størrelse Black In Fr Bukser Girl's Stretch Classic Bukser Xs Plein Women's Pwxzq8yd
Cream 8 Nwt Metallic Ull Coldwater Blazer Snap Jacket Creek Taupe YwxZfqz
Paisley Med Navy Jakke Medium Odette Størrelse Monsoon Tag Design Ny Soft Jersey 84Bvqnnw1 Trespass Kvinder Hoodie At300 Odelia Fleece wBPgx74q