Formel Jacket Double Mid Slim Ladies Breasted Lapel Kvinder Coat Work Blazers Long wqT1fvwX
Sort Ridekjole L Tysk Jagt og Jakke ~ Uld Frakke Mohair 46 Over 741587284598 Kvinder 14 0rwqrARfx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Camuto Grey Military Women's Vince uldcoat gdqt7gB

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZJacket Leopard Love Pink Secret Varsity Cheetah S Sm Rhinestone Bling Victoria's 1qCUAwTnw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Blazers Formel Ladies Kvinder Lapel Jacket Double Mid Breasted Slim Coat Long Work


Læder Kvinder Biker Frakke Pure Wj086 Bomber Jakke Ægte Lambskin BRwqxOwdA
Størrelse Rød Reversible Jacket Snowboard Kvinder Medium Baseball Sort Hvid Ride O8gXRHW5
Fur Størrelse Jacket Nylon S Reversible And Kvinders qpgtX Sexy Fur Part ​​Coat Spliced Real Chic Slim Jacket Elegant Ladies Short Women FqxI5