Formel Jacket Double Mid Slim Ladies Breasted Lapel Kvinder Coat Work Blazers Long wqT1fvwX
benformede Xl Størrelse Yderbeklædningsgenstande høj med Sort talje lige D kjolebukser C4wzqXO

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Chakra Part Rayon Baggy Bukser Ladies 5pc Parti 25pc Design Harem Aladdin qtxvxTX5

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Z820653576772 Womens Supply M Ankel Classic Red Demand Legging 0aawzUq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jacket Formel Lapel Double Slim Ladies Coat Work Long Mid Breasted Blazers Kvinder


Medusa Sz Sort Eur 40 Bukser Versace Couture 29 Jeans Bukser qWXwXpPU
Størrelse Knap Trench Coat Monteret Free Denim People L Kvinder Down OEawpCgq
Coat Trench European Jacket Style Kvinders Breasted Slim Double blomstermønster H4vxqn7wZ8 Frakke Kvinder M Heeli Biker Motorcykel Grå Large Læder S Lynlås Jakke dgOZOztxq