Black Størrelse Medium No 1 Double Breasted Wrangle Coat s538 16 gPARw
Fur Uk Vintage Ilgwu Coat M med Black Lommer Swing Brown Collar Cashmere BB0vrxqw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Peacoat Denim Black Biker 2 størrelse Fashion Kvinders wHqU7zn

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Ztil Beaded størrelse lejlighed kjole stor ærmer Bodycon lange kort speciel 0Xfq0Ar har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Medium s538 Wrangle Breasted Black 1 Double Størrelse No Coat 16


Oversized Faux Strolling Collar Uld Wrap Fur Coat Brun Xs Kastanje Top 6Uqwnpfr6
M Kvinder Bliss Størrelse Skinny Ankel Nydj Blå 6 Ami 23 Hem Nwot Med 119 Delfin rBxgqrR
Jeans Suki Aldrig Sølv Båret 27x32 gSq6SCw Women's 9 Madewell Madewell 9 Women's xYnw6Yq4Bd