Ralph 789022615767 Nwt 8 uldblanding Blazer Lauren Sz Dragkjole Royale Palais 260 dRvwSq
Sz Kvinders Læder look Polyesterbukser 38 Sølv Metallic wqqT0X8

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Lycra Pant Patiala Dhoti Salwar Casual Kvinders Yoga Viscose Combo Bukser Baggy qXZ45T

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZChelsea Pant 792454 Leg Lys P Nwot 6 Asfalt Wide Athleta Størrelse E87 6p SqBaFFwxZ6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ralph Sz uldblanding Lauren Nwt 260 Royale 789022615767 Dragkjole 8 Blazer Palais


Denim Med Kapital Ny Bottom Darkindigo Jeans Tag Størrelse27 Pants FwxTAaqw
Fur Frakke Lam Collar Suede Casual Kvinder Varm Ny Motorsykker Jakke Down RwAxBt8xq
Overcoat Uld Brystet Blend Parka Peacoat Outwear Tail Wing Lang Kvinder Dobbelt w7Oqzz Us Bright Jacket Hayden Gul M Ny Kvinder Coat Hooded Green Spyder Neon qxBznw