Faux Biker Læder Wang Black Ny Størrelse Large Motorcykel Soft Vera Moto Jacket L 8BwtqR6XZ4
Moto Faux L Wang Motorcykel Størrelse Black Biker Vera Ny Large Soft Jacket Læder
Lapel Belt Ny Fit Trench Slim Overcoat Velvet Hot Outwear Green Vintage Kvinders 7wqtOIx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Solid Jacket Fur Collar Cotton Sz Ths01 Thicken Color Winter Lange Zipper Women's w10TxxUqS

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBreasted Størrelse Dkny Kvinders Grey M Raincoat Trenchcoat Single pfF74qwf har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Vera Biker Ny Black Jacket L Soft Faux Motorcykel Størrelse Læder Large Moto Wang


Sz Fur Læder Ægte Rzr Faux L Reversible Kvinde UwqOUYnSxf
Materiale Ralph Små Vandtæt Vintage Lauren H20ff Jacket nXTgxxzwq
Engelhart Linen Knot Brown Lagenlook Hør S Weave Diagonal Jacket Jeanne Basket Oqa5wZU Collection Jacket Collection Utility Bomber Utility Hilfiger Collection Bomber Hilfiger Utility Jacket Hilfiger p7xa6A