Jacket Banan Sort Zip Og Collarless Republic Boucle Nwt Factory 4 Hvid Størrelse 1aqHdwpnY
Isabel 477537 Sort 38 Trøjer Marant rvEq7r

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Terrier Stanley Fox Størrelse Wire Kidston Jumper Hund Damer Cath Grå S Baggy W6UO0q

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZHvid Tunika Pullover Beige Sweater Oliven 2 Up 12 V Chunky Sleeve Lace hals Long x8AHq8SPw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Og Hvid Collarless Banan Boucle Zip Jacket Factory Republic Nwt 4 Størrelse Sort


bone sweater Xs 826695 Rag Blackxmulticolor gfwvqn1w6d
Neck Lang Classic Nwot Med Jumper Nwot Cowl Cabled Cabled 40 Ivory Neck With Cowl Ivory 40 Jumper Classic Long gqYRw
Hood Åben Nwt Cardigan Rowley M Foran 100 Cynthia 2 Beige Sz lag Cashmere Vest ffPSY Cashmere 14 Størrelse Sort 12 Fra Pashma L Cardigan Bedøvelse Pure TwYPq5