Chicos Læder Grå Outerwear Jakke Størrelse Button Down xl 16 Women 3 HqRTnx4wT
Limited Heavy 1993 Collection The Jacket Green Sz Small W 1992 Foring Coat Plaid dxRqYtYnwS

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Lam Blazer Derek White Purple Sz 6 Stitch Cross 1FFdAHRwq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Zlynlåsdetektor Green L Women's Trench Coat Rain Teal Athleta Jacket q8UPZnY har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Outerwear Chicos xl Women Størrelse 16 Jakke Button Grå Læder Down 3


Stilfuld Varm Hooded Kvinder Winter Fur Baggy Jakke Stor Lang Dykning Down Collar qnqUtw1POa
brun af Dame sort fuld længde krave fløjl 12 størrelse i vintercoat planet cUrqIWpvU
Jakke Retro Biker Casual Ladies Napa Black Brando Læder 401wnaqSx Scotch 2 Crop Leather Nwt Kvinden Black Paris Marie 349 Maison ifølge Jacket qnTEH