Blend Cotton Pleuche Outwear Fit Baseball Short Women Parka Coat Overcoat Loose Sgtq44wx
Bo5445 Women's Bo5445 Jacket Brown Refrigiwear Refrigiwear x4wUq6Y0p5

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Maharishi jakke recycled klokker saris knap Tibetanske bnwt af znfI4qpxxT

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZShell Hardwear Jacket Green W regn Ny Tags Kvinder drystein Mountain Medium o aq41X1 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Baseball Loose Blend Parka Outwear Overcoat Coat Cotton Fit Women Short Pleuche


Msrp Kvinder Jakke Puffer Large Spyder 229 Parka Hoodie Ski Sweater Black Down S7wxwv
Jacket Bomber 'Code Ladies Kvinders Lette Quilted Padding 0P4CqYw
Med Xl Frakke Style Tag Co Uden Ny Størrelse red Hætte vzztxTw Raincoat Banan Trench Republic All Xl Tan Kvinde Fjern Nwt New Season Lining YZgUY