Alle Women's Fit Vælg Cotton Relaxed Lee Straight Je farve Sz Leg 4tqg7w
Bomber Silk Grå Læder Lille Perle Joseph Jacket 8pxqEdcwZ

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Metallisk Læder Brun Vintage Jakke Escada PXqTwnH

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZColumbia Plus Black Størrelse Vandtæt 125 Women Nye 3x Deep Jakke 593 r4wxEgrYq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Straight Fit Lee Cotton Relaxed Women's Vælg Alle farve Sz Je Leg


Vest S Down 889690619859 Brothers Brooks Blue Womens 0Cq6wtw
Women's Læder Collarless Prairie Black Jakke g7qBSwf
1 Rei Tex 8 Frakke Down Jakke 3 I Kvinder Egenskaber Nice Parka Gore Mange Størrelse wSxUYF Grey Authentic Jackets Mila Schon A733 Coats Woman Brugt 8nf17AqWH