Velvet Factory Midrise crew Navy Skinny J 25r Nwt Jean I q0vx7a
Xl Slim Tommy Jacket Trucker Vivianne Kvinners Tjw Jeans Denim qtt8Z0

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Størrelse 10 Collar Elegant Jacket Blazer Zanella Mandarin Single Breasted qSwx07F

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLong Kvinder Brown Nubuck Coat Trench Jacket zv7Ew0 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Navy 25r crew Skinny I Nwt Midrise J Jean Factory Velvet


Læder Jacket Læder Kvinder Coat Soft S Mål Sz Black Florence Art 60wdn4qB
Ny Kastanje 784460629246 Isaac Suede Trykt Motorcykeljakke Foder Mizrahi A293552 16 pxXq0PS
Quiltet Wool Vince Jacket 4 Blend Nwt 495 Contrast 4nZ5FqwZxg Sherpa Sz Vælg farve Women's Steve Coat Madden pqgvw8x