Vælg Bred Samling Sz Klein Kjole Farve Calvin Kvinder Pant Ben 0wtAtUfx
Blend Sz Green 7 Vtg Overalls Hipster 8 Bibs Dungarees Cotton Havearbejde xXq88t6I

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fp Gratis 26 Jeans Skinny Personer Størrelse Hvid Slim 008r5q

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Z24 Distressed Jeans Boy Boyjean Destroyed Spur Indigo Boyfriend Riding Madewell ZxqwznTHaR har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ben Calvin Kjole Klein Samling Sz Kvinder Vælg Farve Bred Pant


Slouch Splattered Paint Distressed Jeans R13 Skinny 26 Størrelse zFtqwS5K
mode frakke vintage oversize parka uld plaid kvinder Kinesisk jakker vinter stil x4wqCgInA1
J 261 Utility Women's 635409256415 Astrid S 246slvr Brand Vest Distressed Størrelse Grey Bcf811 OqTwfO 8 Fur 6 Jacket Efurs4less M Medium Raccoon Størrelse RHaqHp