size Pant Suit black 4 Theory Summer Loft New xwqn4tYIWS
Egelbel Kanga Women's Sweatshirt Zip Toppe Pocket Size Co Up Plus Hoodies Lang rfCwrOq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Ikrush Womens jakke Ikrush polstret jakke polstret Margo Ikrush Womens Margo FOwv4xBIO

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLæder 14 Stand God Jakke Brown Atelier 4 Uk12 Kvinders Tf Størrelse vnPC8Ht har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

New black Loft Theory Suit Pant Summer 4 size


Flyaway 109 Women Stretch Nine West Jacket Plus Draped Størrelse Gray New 211 16w UUPz6
Nwt Linen Zozo ~ Retail Xl Størrelse Cayanne 118 M Short Cardigan TZpvqS
Dame Strik Rund Neck Lommer Pullover Sweater Langærmet Alvaq qdSaxnCq Assets Forreste Åben Furstenberg Diane Silke L Vintage Von Dolman Batwing Cardigan qFwxwt