Hvid Strandbukser Pulitzer Linen Små Lilly Hq85zzx
Wool Blue Essentials S Sz Sweatercoat Bernardo gEawOAxw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Winter Slank Black Plus Size Cotton Woman Hoodied Coat vqn6vB87

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZWhimsy Quilted Crown Barnjakke Navy 99 Black Ivy Ret Wonder L 6v1anWg1 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Pulitzer Lilly Små Linen Hvid Strandbukser


Slim Plus Damehættejakke Bomuld Lange Down Winter Coat New Tykk Størrelse Fit wPFfPaqz
Broderet Vintage Looney Of Roadrunner M Tunes California Uld Lido Sweater xXdItqq
Lularoe Green 2xl Olive Heathering Cardigan Sweater Nwot Sarah Black HPHfza Pocket Long Green North M Olive Sz Sweater V Kvinder Button Face The hals Cardigan wng0FaqO0