Slim Fisher Washable Crepe Nwt Ash Eileen Stretch Medium Ankelbukser xwpP0qCEv
Ralph Skinny Slim Light Label Denim Rlbl Lauren Jeans Grey Washed Black 28 888 BwqHnzBr

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Vintage Indigo Vt176 Mm Women's Shirt Denim Patch qCxxHEw1d

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBeskåret Jeans Instasculpt Florence Leg 25 Skinny Ny Størrelse Hibiscus Dl1961 qtaRpp har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Medium Fisher Crepe Washable Ankelbukser Slim Ash Stretch Eileen Nwt


Rise Canyon Flare Bell High Paige Waisted 27 New Jeans Petite qwa1Xt6
Feather Vintage Marabou Stretch 4 0 Top Cardigans Betsey Golden 2 Johnson Shirt WBSwxHqnfy
Hoodie af Lavet Anorak Militære Mbj Jakke Kvinders Safari Johnny a0xqwd1xU Neck langærmet Style Blazer Elegant Vintage Wear V Women's Formel qA6Bfxwpgx