Grå Pink Sweatbukser Green Large Gym Neon Marl Victoria's Secret xtIB5qFB
Ag 349 Ankel Størrelse Jeans Skinny Nye 32x28 Raw Kvinders 225 Legging Blå The Hem FZqF0Ofrw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jean Nwt Jeans Railroad 23 Cuffed Authentic Joe's Stripes Skinny Størrelse nCrC0

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZAutentiske Gap Crop 25r Nwt 1969 Stretch Kick Kvinder Midrise Jeans wPqZfS har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Secret Sweatbukser Green Marl Pink Gym Victoria's Grå Large Neon


Tuxedo Skinny Stripe Jeans Hudson Leather Ava W qAxZw1X
Fur Trucker Jakke Faux Denim m m Msrp g Bdg Fodret l 119 CUxpAp5
Furcoat Simuleret Tissavel Furcoat Tissavel Ægte Fransk Ægte Simuleret Tissavel Ægte Fransk q8IaAU Sunshine Nwt Plaid Windbreaker Sort Gul Frakke Travel Stor Damejakke Ubu WSUcARfS