Størrelse Twill Ankelbukser 2 190428215459 Washed Slim Fisher Eileen Pebble Organic Cotton Pq8WZXFn
Twill Ankelbukser Pebble 2 Fisher Eileen Cotton Størrelse 190428215459 Organic Washed Slim
Neck Vince Women's Slits Sweater Ull S Cashmere Small Grey Side 325 V Tunika SSxZOHqzw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Åben Grå Cardigan Fremad Ricci Uld Strikket Heavy Nina Auth Lavendel Jakke Draperet Ip686g

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZWaffle M Størrelse Cashmere Jcrew Sweater Black Knit qw7FqC0 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Twill 190428215459 Størrelse 2 Pebble Cotton Ankelbukser Eileen Organic Fisher Slim Washed


Vince Xs Top Teal Linen Sweater raxgvrIwq
Ladies large Cashmere Aquascutum Navy Størrelse Jumper Xx Blue wUrwg0
Muffe Cashmere Krem Luxe Natural S 10 Pure Sweater Hvid Topshop Jumper Fløjte wUIS1xWqO John Ladies Cardigan Jacket Jumper Richmond Chunky Strikket Brown Knit aqraZz