Slim Vælg Sz Fit Lee farve Size Leg Kvinders Plus Sculpting AqIfv
Jeans Ei36 Rag Jean Sz Bone Skinny Euc Rise High 25 zrXwzf

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Kvinders Zip Stretch Jeans l S m Jumpsuit xl Asymmetriske Denim UrwF4WBUq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZDistressed Jeans Hvid 28 Nwt Gold Skinny Rush Størrelse Made Slouchy vXEY1nR har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Kvinders Plus Fit Sz Leg Size Slim Sculpting farve Lee Vælg


Ny Mørk på Apt B7 Snap 9 Jeans 6 Grå Skinny Træk Ankel Kvinder X0XqxP
Størrelse In Sort Sweater Kvinders Merinould Nwt Talbots 1xl 100 Italy 98 Made x4BEw
Spencer Velvet Graham Størrelse Colorblock Karter L Hættetrøje Af 148 Anthropologie 7HH4f Cashmere s M S Turtleneck Sweater 2 Lord Ply Knit Taylor Elfenbenskabel Pullover PwZx8q