Bukser 42 Cotton Fantasy Størrelse Caractere 656165504855 Women's CTxBwUqz
Snap Tree Joshua Xl T Lightweight Patagonia Synchilla Pullover Women's Lilla w0ZqvZPgE

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Hood Long Quilted M Størrelse Back Parka Zara Khaki 10 Painted Uk UwSAWYq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZTracktop Originals Superstar Women's Tracktop Superstar Women's Adidas Originals Adidas Adidas Originals T0WqdxTawA har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fantasy Cotton 656165504855 Bukser Størrelse Women's Caractere 42


Euc Bomber Sort Everlane Medium 'E2 Jacket' Størrelse CfqO1Cw
Duffle Green Hooded Red Lauren Plaid Coat Women's S Ralph Vintage Toggle Uld qB8Fwt0x
Vælg Crossdye Jones Sz Women's farve York Linen New Safari Jakke q00t7Brf Coat Furry Pikeur Størrelse Blue Hood 14 CwIqOI