Rag 24 Jeans kvinders Skinny Cotton Blend Bone størrelse qgTxSqPw
Jacket Størrelse Xl Piger Puffer Hooded Iris Ny Zeroxposur RwqBTPAT

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fleece Sort Kari 7048652202475 Kvinders Jakke M Flette Traa xqOOPzB

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZRaincoat Bhfo North 8286 Vandtæt Louisa The Womens Overtøj Fall Face 8w7ZYqp har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jeans Skinny Cotton størrelse 24 Bone Rag Blend kvinders


Loose Yesno Casual Kvinder Plus Jacket Jeans Boyfriend Trench Denim Yn2 tqq7rvw
Coat Display Xs Women's Grey Front Wool Lucky Størrelse Button Brand New Trench 0PfTPx4w
Vælg Omni 1 farve Columbia Shotgun Zip wick 4 Sz xYwfdq4Tg Sjælden Gul Zara Fitted Fave Jacket Størrelse Blazer Bloggers Xs z8wC85qd