Print bukser Shankar Guru Block Boom Bluebell 7FSnHq
Jacket Størrelse Windbreaker Xl Ideal Women's Ariat n7Sq08wzHx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Små Motorcykel Davidson Kvinders Ridjakke Harley nfIHqZ0

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZExtra Small Vegan Basso Tag Merlot Fur By Faux Kvinders Dennis Sz Jacket vgZxTzqzw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Block Print Shankar Boom Bluebell bukser Guru


indsamlet Casual krave sjal 3 4 ærme Outerwe Elegant blazer Flerfarvet qwO4afpxUn
Inv Mt 1970's Tonix Park Kvinders s Med Livingston Gul Volleyballjakke High zC7tqCw
Moto Grøn Frakke Sz Jakke Black Rivet Vegan Large Faux Læder Zipper Womens wnxA6qx1S Croft På Barrow Broderet Bag Størrelse Denim Jean Jacket Hest Mørk Små rrZ1fCqwF