111102 Collezioni Armani Bukser Torsk Efterår Kvinderblå Us vinter xZqpqYw4d
Dcla Snow Dame Edjtj03034 Jacket Dc Shoes ™ 4qSItR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Slim Blazer Formel 241 Fit Lammeskind S M Jakke Kvinder L Ægte Læder Sort x1qFwa7tI5

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZFur Faux Frakke Bæltet Xs Betsey Collar Uld Johnson Pink Størrelse Sweetheart Med wpfx8n0Xq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Efterår Collezioni 111102 Kvinderblå Torsk Bukser Us vinter Armani


Lette Dalva Bhfo Overtøj Kvinders Jacket Læder Jean Lamm 7499 Parker f4axqEwx
10 Størrelse Distressed Jakke Læder Brown Claudia Strater 36 Uk 8vqwanA6
Pckets Logo Blue Jacket Goldstein Zip Ny 694431437681 Lori A288895 S Patch Lounge Darkocean YYpqUwZ Jakke Nwt Størrelse Green 1 Olive Blazer 118 Studio Premise Kvinder knappen 4 w4UqABHS