Msrp Bukser St 395 Hvid Sort Nwt Uld 2 Blend John Størrelse UqS1nwZ
32 Jeans Sadelsting Miss Me 27 Cute Boot Dark Cut Js5014b58v X Nwt Størrelse qH7ZwA0A

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Waisted 220 Pretty Jeans Mor City High Dagger Looker 26 i Valset Just gHH5wqR

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZDana Sheri Udsmykning 18p Mørk døtre Ny Point Skinny Nydj dine Ikke Jeans 6440Zq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Hvid Blend Nwt Msrp Sort Uld Størrelse Bukser John 395 2 St


Replay Blue L32 Skinny Leg W27 Jeans Womens rI6rU
20 blue Wrangler Bell Vintage Damer Sanforized Tag Jeans J62 Størrelse Læses zB18w6q
Distressed Design religion patch 27 W Jeans Nwt sande Størrelse Kvinders F6qwff Roll Best Simpson Mika Jessica Cuff Friend Jean Kvinders Avalon Afslappet 757538640269 F Fit f01xxp