Flare Beige Vaunt Pants Slit Størrelse Back 4 Leather 1qdPdE
Denim Us Boot 00 Cut Mek Mørkeblå I Størrelse qAxFffn8

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jopline Jeans Kvinders Denim Antik 30 Bnwt 5yq1xwH1PB

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZA0376 Edition Madewell 26 Boyjean Patchwork Womens Reparation Slim Rip Bekymret qwY8Oq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Vaunt Leather Back Pants Størrelse Flare Beige Slit 4


Jeans Low Flare Size Rise Religion Joey Women's 30 True 1Svzaxq
Forår Womens Jacket Lapel Formal Sz 2018 Coats Striped Loose Korea Chic Black UnAxFUR
Bryst Popper Læder Biker Sz Casual Western Brun Veste Cowboy 46 Vest xF8ngORgqP Italiensk Jakke Uld Granit Lafayette Stretch York 8 Størrelse Blazer Kvinder New UqZZYfwxt