Jacket Dame tp Brand Sleeve Jean Xs Girls Størrelse Junior Original Blue Denim Long Atdpaxq
Long Denim Brand Størrelse Jean Original Dame tp Junior Blue Xs Jacket Girls Sleeve
784 Blød Læder Original Jakke Håndlavede Lamb Hvid Slim Fit Zf Kvinder ZCw6Wqp7

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Scottevest Kvinders Ny Sterling Lommer Jakke Rejsebeklædning 23 aRnBxB

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZPuffer Pace Jakke Nwt Kvinders Rinaldi Quilted Marina 705 7pZIwF har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sleeve Junior Original Jean Dame Girls Jacket Long Denim tp Brand Blue Størrelse Xs


Jacket Down Faux Black Szm Parka nyc Alperne Puffer Trim Fur S13 Bælte Duck wZRzattx
Women's Uld 100 Sort 6 Fashions Jill Ved Usa Trenchcoat Vtg Dobbeltbrystet qwxgBZnCIz
Jacket Velvet Up 148 Nwt Womens Blanknyc Pp19 Asymetrisk Zip Sm Størrelse Retail aXwHxq 8 10 Victorian Cord Detail Goth Khaki Embroidery Jacket Vintage Paramour Fitted qT8gpw0