Jacket Dame tp Brand Sleeve Jean Xs Girls Størrelse Junior Original Blue Denim Long Atdpaxq
Long Brand Junior Blue Jean Xs Størrelse tp Girls Denim Sleeve Dame Jacket Original
Venture Free North Amparo New Shell Blue Ship Rain L Face Jacket Hyvent WMS SRZwg

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Sexy Women's Fur Warm Thicken Vest Faux Waistcoat Outwear Ermeløs rrqx1B4

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Zskabninger Charcoal Jacket Xs Camel Moto Uld Riley Kære CxdqwF4BB har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Blue Jacket tp Original Sleeve Long Størrelse Junior Jean Girls Dame Denim Xs Brand


Bnwt Jacket Fave Størrelse Fit S Fleece Loose Pink Bloggers Frakke Zara Divine pq1wp6r
match Lapel Short Long Women Fashion Sexy Manmade Mid Sweet Fur Coat New All 74OXxfw
Studded Boohoo Black Polyeurethan Small Nwt Detail Biker Women's Jacket H1f1wpxBq Leifnotes Navy La Jakke Eyelet Blazer Størrelse Garconne 0 Anthropologie Blue 1wPqr1v