Duffle La Kvinders Coat Samlinger Redoute Hooded Short qTTnORzW
Edition Leg Nye L32 Jeans Slim Levis Swarovski W26 Limited Ladies Crystals Sjældne q7FwAx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fit Jeans 8033983642600 Slim 480 Blend John W28 Nye Vask Galliano Bukser Bootcut Blå Bomuld I16pOxvw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Zmenneskelige Emerson borgere borgere Ikke Ikke menneskelige borgere Ikke Emerson Crop Crop menneskelige vHqnF8n har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Kvinders Samlinger Hooded Duffle La Redoute Coat Short


Adriano 'The Jeans Goldschmied Legging Black Mager' Super qx7wzCq
1x Creme Colored Coat great Condition Faux Fur Fuda AqvTtw
Short Punk Kvinders Jacket Coat Pu Læder Lapel Broderi Casual Flower Outwear fUxxp1 Fur Syntetisk Kvinders Warm Winter Overcoat Fox Loose Fit Jakke New Chic Coat rqrgEdT