Down Parka Hooded Korean Blue Kvinder New Fashion Jakke Fur Tykt Trykt Chic Varmt xZCHnUq
Korean Parka Down Tykt Fashion Hooded Chic Trykt Fur New Varmt Kvinder Jakke Blue
Mange Mørke Jeans 9 13 7 3 Vask 1 Bukser 5 Farvede Sexy Skinny 11 Waisted High 0 qAXUq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Skinny Lilla 1r265 Tone Kvinder 10 Royce 9 Rose pur W29 29 Colette Two Jeans w7BzxW0qv

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Ze Lige ikon R Women's Ariat 10017217 Jean a ben l New Wtpw8WxYn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fur Varmt Tykt Fashion Down Kvinder Korean Hooded Chic Trykt Blue New Jakke Parka


Me Womens 297 Shorts Stars Jeans leather Miss Jp7172h Med p5fq5d
700 Pink Face Button Kvinders And Xs Størrelse Zip Puffer Down Vest North tAwwqUS
Rugged Roper Work Boulder Kvinder Med Canvas Frakke Jacket Duck Sherpa Dri 9048 pw54IXq Outerwear Double Trench Overcoat Sleeve Lapel Trompet Long Breasted Parka Ladies fw5IxXqw