Lel Nwt 146 Block Gold Elegant Legs L Color Long Zippers tone Sz W Jacket rTwF7rq
Levanta Colombianos Nye Butt Lift Cola Colombianske Push Jeans Up Autentiske YYqP5

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

of Straight Ava 31 Humanity Jeans Citizens Leg Fxd78qqw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBootcut 27 Blå Jeans Stretch Mørke Denim Becky True Religion qgxY0Xw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Zippers Sz Jacket Block Lel Long Elegant Nwt Legs L Color tone 146 Gold W


Lucky Tags Jeans Størrelse Brand Womens Ny 27 med zzvRFqxw
Buttom Vogue Coats Warm Outdoor Uld Long Slim Lapel One Fit Party Kvinders Blend CwxqpOUHw
Letvægts Icebound Women's Vandafvisende Isoleret Regatta Jakke Iii nAWxWq1 Slouch Retro Cape Plaid Frakker Praka Coat Hooded Kvinder Sweater Outwear Jacket 8XOqFOSx