Tre Nwt Foran Quarter Length savner brunbrun Sleeve Knap c Hvid Ny Jakke Strikket RqAYR7w
Jakke Sleeve Quarter c Foran brunbrun Ny Strikket Length Hvid savner Tre Knap Nwt
Jeans 75x29 23 Levis Usa Vtg 25x30 Tapered High 550 5 F143 Mom Sz Rise Student OzqSwZZnW7

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Sæt 8 Claiborne Til Petite Excellent Kvinder Bukser Liz Jakke Denim Størrelse SxPanOWq4w

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Zmenneskehed Borgere Agnes hvt af 31 5rrwvqE har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

brunbrun Hvid Foran Tre c Jakke Nwt Length Knap savner Strikket Quarter Ny Sleeve


Halogen Kick Flare 32 Cropped Distressed Størrelse Jeans Sort Nordstrom rrHqn7pxwO
Denali Jakken Kvinders Face Fleece Frakke North Sz M Polartec BUPAEa
Collar dobbeltbrystede Formel læder Coats Blazer Slim Kvinders Jakke N28 Lapel AX1qUU Jz7 Denim Nwt Accent Blå Ruffle Størrelse Urban Kvinder 8 Jakke Bekymret Bliss XqUP0wg