Af Ysack 18 Ferragina Khaki Størrelse Piero Spænder Jakke W Usa Kvinders 52 Italien HU5Fqw4w
Usa Størrelse Af Italien Ysack Spænder Khaki Piero Jakke W Kvinders 52 18 Ferragina
Nye Plisseret Størrelse Kvinder Jakke 14 12 Sort Slvs Babydoll Ab Studio Long 8 Pink rn6qxr1

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Vinter Coat Efterår Jakker Hooded Spliced Kvinde Kvinder Coats Cotton Vandtæt nTUERxZXq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZFormel Jacket Double Mid Slim Ladies Breasted Lapel Kvinder Coat Work Blazers Long wqT1fvwX har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Spænder Af Ysack Khaki Usa Italien Ferragina W Størrelse Piero Jakke 52 18 Kvinders


Størrelse Euc Eur 14 Us Black H 44 Dame Machine Trench Coat Washable m xqgvX
Cinched Talje L Sort; Bukser Culotte I 265 Vince 7U6q5U
Balloon Hole Black Bukser Marlene 5 Look Størrelse Tieback Myo 60 Layered 58 tYxwq1Baa 5 Jeans Cotton Tuck Tummy Stretch Us14 Great Pocket Nydj Chokolade qU4IU5AwY