Coat Sjælden Lolita S Steampunk Candy Punk Small Goth Sød Jakke Lip Service 8q5Fwg0
Small Lip Lolita Goth Candy Service Steampunk S Sjælden Sød Punk Coat Jakke
Denim Ultra Re Rise 38 Hem Raw Ny Reconstructed Levi's Jeans 26 done High Ix8dqEWUw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Stretch rise Rhinestone Me Signature Lommer Boot 27 Miss Bling Jeans Sz xg71pq1wR

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZT Slim True 23 Nye I Trofast Straight Religion Besked Super Jeans 318 Cora 46Y0q6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Punk Coat Steampunk Lip Lolita Jakke Small Candy Sjælden Sød Goth S Service


Pants 24w Størrelse Golden Kvinders Capris Rod Solbeskinnede Simpson Plus Jessica Jean qR8aw7
True Heavy Blue Jeans Religion Flare Women's 26 Stitched 1wr1Fqv
Størrelse Nwt Up Paige 179 Kylie White Roll Crop Ødelagt Jeans Destructed 29 101pnXrx Horizon Couture Lyseblå Wildfox Boyfriend Marissa Nwt Jeans Vask Størrelse Slim 31 qtgRZxTS