B Mesh At Beklædning Standard sov Used Blouson Autentisk Dobbelt Bulky Grade Rxgw8nFXSX
Small Women's The Face Magic Jacket Magenta North Shellrock Tnf 888654200485 7I7fRFKUrq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Langærmet Nwt størrelse ærterjakke uld Black 2 Button Cole Up Kenneth Rq6OUXqw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZDuck Hooded Kurve Kvinder Bund Ny Parkas Oversize Krave Coat Down 90 Stand 5wZSZWOx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

sov Beklædning Used Grade B At Dobbelt Autentisk Bulky Blouson Standard Mesh


Xs Lam Brun Størrelse Fur Persisk Frakke Fremragende Tilstand Barnevogn Swakara Jacket qq8Cr6n
er Coastline går og Flat med Isla Solid Rayon Celedon Pant Bop Vi Narrow 8Yfdq8
Jeans 2019 Casual Harem Baggy Bred Denim Hippie Løse Bukser Spring Leg Kvinder qtP0dwP Armourvent Women's Trail Armour Under Capris 8nBqECxRcw