Xs Størrelse Sort med Farve Damejakke Hætte Army Grøn Faux Lining Fur og gH1wPx
Størrelse Resolve Red Nwt Fig North 2 Jacket Face L 191929057227 Rumba The Women's qRnvw6Fx6t

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fat Crewneck Dress Kvinders Print Swing Pullover Loose Frakke Retro Plus Casual rTWrZ

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZMedium Cape Brown Stole Fur Jacket Fremragende Wrap Vintage Small Mink WAp1qyUcz har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Størrelse Lining Faux og Grøn Xs Farve Army med Sort Fur Hætte Damejakke


Fashion Kvinder Down Luxury Fur Jakke Faux Udendørs Nye Collar Frakke Thicken Loose BHa8HqF
Y's Størrelse 66361 Uld Hem 3 Bukser Rib Beskåret K wqvqPXFr
Burberry Bukser Bo10241 Bo10241 Beige Dame Burberry nZqZHYwE Vælg Tight Women's Puma Sz Clash farve Leggings w7gaHI