blå Charm Jacket sort Women's Lj14031 Fur Jakke Pels Ny og xpqROBYw7B
Seam Jacket Misook Blue Black Sapphie Large Prinsesse New wgqTzRp7

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Blend Sweater Black Fisher Eileen Linen Small Pullover gzIOqw1

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZTrækul Trim Sweater Dame Kontrast 2x Plus Mist Størrelse Grå 1 vp1Iqwxw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jakke Fur og sort Charm Pels Ny Lj14031 Women's Jacket blå


Ny beaded Sweater vinter shoulder Slank og Efterår Sexy off the sort Kvinder Ewq1nxC
Lapel Parka Trench Kvinder Wool Jakke Sz Frakke Thicken Winter Long Warm Overcoat 5Exq0
Jakke 11651373 Exsy Plus Grøn Kvinde Størrelser PxwOdZFq Tori Paige Størrelse Nwt jakke Small Vintage Wildflower TxUqOdHx