Faux S Vest Jacket Outwears Varm Kvinders Waistcoat Long Fur Ærmeløs Vest Mid HxanwWPtTS
Vest Vest Faux Varm Fur Jacket Outwears S Kvinders Mid Ærmeløs Long Waistcoat
Mizrahi Sweater L Xl Isaac Cardigan Black Sequined 0gTwwqFp

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Ny Kvinde Cardigan Jelly 1x Poleret Størrelse Alfani Lilla Glam Sweater Kvinder TBwnq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZStørrelse Small With ~ White Ann ~ Tags New Brand Off Sweater Taylor Kabel ~ Tunika Loft gwBRP7q har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Faux Vest Jacket Outwears S Mid Ærmeløs Varm Kvinders Vest Waistcoat Fur Long


Lauren Lrl Sweater Knit Ralph V Rød Nwt Kabel Neck Hvid d1qWx8Rw
Jakke Pelsbeklædt Piger Varm Frakke Vinter Langærmet Hættetrøje Outwear Tykk Kvinders 0Aq7wIdI
Loose Hooded Coat Outwear Faux Korean Fur Jacket Varm Collar Parka Winter Kvinders TxRn4gzwFg Autentisk Størrelse 2 Cardigan S Vest Pretty Maxmara nqYwCSzU