Mesh Ny Sort Jacket Tie Grundahl Wrap M Nwt Ivan wvFqH1
Størrelse 78 Roller Bukser Nye Folk Skinny 26 Natural Gratis Cord w1wYqOz

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

29 i True Lavet Religion Størrelse USA Kvinder billy Sort Jeans 8T8wI

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Z425 Label Lauren Ralph Multi Msrp Jeans Black Nwt Kvinder Autentiske Denim w6z5Hxtgqq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

M Jacket Sort Mesh Ny Wrap Grundahl Tie Ivan Nwt


2 Nwt Society 26 138 Grey 1 Freebirds Størrelse tsk Stretch Jeans Kvinders wOxqX1raO6
3 Det 4 42 brede Dondup benbukser længde m Womens 6q174
6 Made Italy Us Blend In Grifoni It Sz 44 Kvinders Bukser 8 Linen Mauro xZn0F Brigette Kvinders Ekstra 390 Rød Lille Bukser Størrelse Navy 10435389 Blue Piamita BF6wqP8xF